Δάβιος Λευτέρης Τζάκια
ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Banner Αριστερό 1
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

Banner Αριστερό 2

Γιατί συνιστάται η ανοξείδωτη καμινάδα?

Οι λόγοι είναι προφανής,καμινάδα ανοξείδωτη σημαίνει σωστός ελκυσμός και ανθεκτικότητα στον χρόνο.Η καμινάδα διπλού τοιχώματος με μόνωση μεγάλης πυκνότητας έχει τα χαρακτηριστικά ομαλής λειτουργίας στην απαγωγή των καυσαερίων σε λέβητες πετρελαίου,φυσικού αερίου,τζάκια ενεργειακά κλπ.Η καμινάδα διπλού τοιχώματος μειώνει την υγροποίηση των καυσαερίων λόγου του μεγάλου ελκυσμού συντηρώντας την θερμοκρασία των καυσαερίων υψηλή.Οι καμινάδες διπλού τοιχώματος εξοικονομούν καύσιμο και βοηθούν στην ομαλή λειτουργία της καύσης.

Συνοπτικά οι ανοξείδωτες καμινάδες μονού και διπλού τοιχώματος για την απαγωγή καυσαερίων είναι ότι καλύτερο μπορούμε να εφαρμόσουμε αν θέλουμε να έχουμε σωστή λειτουργία σε συστήματα θέρμανσης(Λέβητες-Τζάκια).

Η κατασκευή καπνοδόχων μονού και διπλού τοιχώματος απο ανοξείδωτο χάλυβα με ενδιάμεση μόνωση κεραμοβάμβακα 96Kg/m3 συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της Οδηγίας 89 / 106 / ΕΟΚ .

Η διαδικασία συμμόρφωσης έγινε σύμωνα με τις απαιτήσεις του Προτύπου ΕΝ 1856-1:2003 και το πιστοποιητικό Ελέγχου Παραγωγής Εργοστασίου φέρει αριθμό 0654-CPD-0053 και εξεδώθει στις 22.02.2012 απο τον κοινοποιημένο στην Ευρωπαϊκή Ένωση φορέα ΤUV NORD Hellas 0654.

 

Καμινάδες Inox Μονού Τοιχώματος Καμινάδες Inox Διπλού Τοιχώματος

 

bright
bright
Banner Δεξί 1
bright3